Politika zasebnosti

Zbiratelj osebnih podatkov je podjetje Ama-ama, Adrijana Gaspari s.p., Kasalova ulica 3, 1230 Domžale (v nadaljevanju: Upravljalec).

Upravljalec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov. Vsi podatki pridobljeni preko spletne strani in trgovine www.ama-ama.si bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Zbiramo naslednje podatke:

  • ime in priimek;
  • naslov za dostavo;
  • podjetje oz. naziv pravne osebe in davčno številko (če je uporabnik pravna oseba);
  • naslov elektronske pošte;
  • kontaktno telefonsko številko;
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini;
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

Upravljavec teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Upravljavec bo podatke uporabnikov uporabil proces odpošiljanja in obveščanja o naročenih izdelkov in za pošiljanje promocijske e-pošte za spletno trgovino www.ama-ama.si. Vsi uporabniki se lahko odjavijo od vseh promocijskih sporočil. Upravljavec lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Dostavnim službam bo Upravljavec zaupal le potrebne podatke za dostavo izdelkov kupljenih v spletni trgovini.

Upravljavec ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu.

Uporabnik/kupec se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novic.

V kolikor uporabnik/kupec želi izbris osebnih podatkov iz spletne strani Ama-ama.si, lahko to stori s pisno zahtevo na email: info[@]ama-ama.si. Na podlagi pisnega zahtevka bomo izbrisali zgodovino uporabnikovih nakupov (ter vse podatke povezane z njimi) vključno z email naslovom. Drugih podatkov v svojih bazah ne shranjujemo (kreditne kartice, podatki o paypal računu ipd.) oziroma uporabnika preko njih ne moremo identificirati.

Uporabniku lahko na zahtevo posredujemo seznam osebnih podatkov, ki jih hranimo v svojih bazah. Vse o novi evropski uredbi (GDPR), ki ureja vaše in naše pravice glede uporabe podatkov, najdete na strani Evropske komisije.