Bee’s Wrap je naravna alternativa plastični foliji za shranjevanje hrane – ker si dobra hrana zasluži dobro skrb. Zavijte sir, pol limone, hrustljavo štruco kruha ter sadje in zelenjavo. Pokrijte posodo ali zapakirajte prigrizek za vašo naslednjo avanturo. Narejene iz organskega bombaža, čebeljega voska, organskega olja jojobe in drevesne smole.

Bee’s Wrap naravne folije se lahko pomiva, ponovno uporablja in kompostira saj so naravne in popolnoma biorazgradljive. Izdelki Bee’s Wrap imajo prijeten vonj po čebeljem vosku, ki pa se ne veže na hrano, ki jo obdaja. Z uporabo pa postaja vonj vedno manj izrazit.

Kako se uporablja Bee’s Wrap izdelke? S toploto dlani se izdelek ravno prav zmehča kar pa omogoča, da folijo oblikujete po vaši želji. Izdelek se v nekaj sekundah ohladi ter obdrži svojo obliko kar omogoča odlično tesnenje. Po uporabi se izdelek spere s hladno ali mlačno vodo ter ga osušite za ponovno rabo.

Uporabljen čebelji vosek ni kemično obdelan niti beljen in je testiran v USDA (Ministrstvo za kmetijstvo ZDA) na 200 pesticidov in herbicidov, kar zagotavlja uporabo najčistejšega voska.

Izdelani izdelki za življenje brez odpadkov (zero waste lifestyle) in za vse, ki bi le radi zmanjšali nepotrebne plastične odpadke v gospodinjstvu.

Bee's Wrap