Pacific Baby zvezdica in lonček iz bambusa

11.99  8.99 
Posodica za hranjenje v obliki zvezdice in lonček sta odličen prvi set za hranjenje vašega malčka. - Posodica in lonček za hranjenje - Narejena iz bambusa - Močan, vzdržljiv in varen material - Možnost pranja v pomivalnem stroju (zgoraj) - Biorazgradljivo - Ustreza varnostnim standardom Amerike in Evrope
Počisti izbiro
Šifra: 503 Kategorije: , ,

Opis

Pacific Baby Priznanja

Atraktiven in inovativen set iz naravnega bambusa!

Posodica za hranjenje v obliki zvezdice in lonček iz bambusa firme Pacific Baby sta odličen prvi set za hranjenje vašega malčka. Ta okolju prijazen in inovativen set je narejen iz kvalitetnega bambusa, je biorazgradljiv in kar 80% narejen ročno. Niti dve posodici nista popolnoma enaki. Otroci in starši obožujejo teksturo teh izdelkov saj dajejo občutek, da so izklesani.

Posodica v obliki zvezdice ima ravno dno, ki omogoča, da se posodica ne prevrne zlahka. Set lahko operete v pomivalnem stroju in je na voljo v roza, zeleni, modri ter krem barvi. Posodica in lonček ustrezata vsem Ameriškim kakor tudi Evropskim varnostnim standardom.

Pacific-Baby-posodica-v-obliki-zvezdice-iz-bambusa

Zvezdica bo kaj kmalu postala otrokova najljubša posodica s svojimi lepo zaobljenimi robovi in čudovito barvo. Lonček iz bambusa je praktičen za uporabo med hranjenjem, umivanjem zobkov, ali kot lonček za vodo na otroški nočni omarici. Bambus, iz katerega sta narejena zvezdica in lonček, je gladek na otip in je dobro odporen na udarce.

 

 

Vsi izdelki so narejen iz bambusovih vlaken in rastlinskega škroba. So zelo vzdržljivi in se lahko pomivajo v pomivalnem stroju. Poleg vseh teh zanimivih lastnosti so vsi Pacific Baby bambusovi izdelki biorazgradljivi in imajo življenjsko dobo od 18 mesecev do dve leti.

Ko vam zvezdica in lonček iz bambusa odslužita, ju lahko preprosto vrnete “mati naravi”. Tam pa se popolnoma razgradita v približno enem letu. Biorazgradljiv bambus je odlična alternativa plastiki, ki se v okolju razkraja tudi več kot 1000 let.

Dodatne informacije

Teža 0.350 kg
Dimenzije 28,5 x 7,6 x 16,8 cm