OrganicKidZ Termo steklenički za punčke + ustnik gratis

59.98 
Jeklene stekleničke imajo mnogo prednosti pred plastičnimi in steklenini flaškami: bolj prijazne do otrok (brez uhajanja toksinov v vsebino), bolj vzdržljive, bolj prijazne okolju, itd
  • Popolnoma brez toksinov: BPA, BPS, PVC, Ftalatov, Nitrosamina
  • Pokrovček služi kot merica ali lonček za prigrizke
  • Cucelj simulira peristaltiko kar preprečuje krčke, polivanje in infekcije ušes. Priložen cucelj s hitrim pretokom, primerno za starost 6 mesecev in več.
  • "Life bottle" sistem omogoča dolgo življenjsko dobo saj s pravimi pripomočki jekleničko hitro pretvorite v lonček za pitje.
  • Okolju prijazen izdelek
  • 2 ustnika v vrednosti 7.99 € GRATIS
  • Embalaža iz kartona

Ni na zalogi

Opis

vsebina-ostane-topla-6ur

Jeklene stekleničke imajo mnogo prednosti pred plastičnimi in steklenini flaškami: bolj prijazne (brez uhajanja toksinov), bolj vzdržljive, bolj prijazne okolju, lahko so v rabi skozi celotno obdobje rasti itd. 

organicKidZ-Thermo-presentation

Vroče ali mrzlo do 6 ur…

organicKidZ so bili prvi, ki so začeli proizvajati otroške termalne stekleničke iz nerjavečega jekla. Ti termo steklenički sta narejene iz visoko-kvalitetnega dvoslojnega jekla, ki omogoča, da vsebina jeklene stekleničke ostaja VROČA ali MRZLA do šest ur in več.

Nič več ne bo skrbi s tem kako pogreti ali ohladiti vaše mleko ali mlako v prahu in skrbi s tem kako kako priti do čiste in zdrave vode, ko niste doma.

Večnamenski pokrovček

organicKidZ-pokrovcekVsaka organicKidZ jeklena steklenička ima zraven priložen tudi praktičen jeklen 60 mililiterski pokrovček,ki zavaruje cucelj in obroček pred poškodbami in odrgninami. Vendar to ni navaden pokrovček! Lahko se ga uporablja tudi za merjenje mleka ali mlečne formule z uporabe merske letvice odtisnjene na notranji strani. To še ni vse… pokrovček se lahko uporablja tudi kot priročen lonček za prigrizke, ki je ravno prave velikosti za male prstke!

Naravnost popoln cucelj

Vsi organicKidZ cuclji so narejeni tako, da simulirajo peristaltiko kar pomeni da se krčijo in raztezajo. To pa pomaga pri preprečevanju krčkov, polivanja ter infekcij ušes. Oblika, ki simulira peristaltiko omogoča ustom ter jeziku vašega otroka, da se premika v naravnem, valovitem gibanju točno tako kot bi se pri dojenju.

organicKidZ-cuceljTekstura cuclja je rahlo hrapava kar omogoča boljši oprijem kot sicer, oblikovan pa je tako, da se popolnoma prilega ustkom vašega malčka. To pa zagotavlja optimalne pogoje hranjena. Poleg tega ima cucelj vgrajen prezračevalni sistem, ki preusmerja zrak ven iz flaške kar omogoča vašemu otroku udobno hranjenje.

Nihče ne mara puščanja

OrganicKidz stekleničke iz nerjavečega jekla so bile izdelane s strani mamice. Vsaka organicKidZ jeklenička ima obroček obdan s silikonom, ki omogoča popolno prileganje kar preprečuje polivanje in puščanje med tresenjem ali pakiranjem.

 

OrganicKidZ jekleni steklenički – Neuničljivi!

[youtube video_id=”X8TQ9FiWGuQ” width=”513″ height=”360″ ]

Dodatne informacije

Teža 0.650 kg
Velikost stekleničke

270 ml

3. tedenska AKCIJA v Decembru! Termo posodice Klean Kanteen in OrganicKidz po SUPER ceni. Opusti