OrganicKidZ termo steklenička ozek vrat 270ml – Posh

29.99 
Jeklene stekleničke imajo mnogo prednosti pred plastičnimi in steklenini flaškami: bolj prijazne do otrok (brez uhajanja toksinov v vsebino), bolj vzdržljive, bolj prijazne okolju, itd
  • Popolnoma brez toksinov: BPA, BPS, PVC, Ftalatov, Nitrosamina
  • Pokrovček služi kot merica ali lonček za prigrizke
  • Cucelj simulira peristaltiko kar preprečuje krčke, polivanje in infekcije ušes. Priložen cucelj s hitrim pretokom, primerno za starost 6 mesecev in več.
  • "Life bottle" sistem omogoča dolgo življenjsko dobo saj s pravimi pripomočki jekleničko hitro pretvorite v lonček za pitje.
  • Okolju prijazen izdelek
  • Embalaža iz kartona

Ni na zalogi

Opis

vsebina-ostane-topla-6ur

Jeklene stekleničke imajo mnogo prednosti pred plastičnimi in steklenini flaškami: bolj prijazne (brez uhajanja toksinov), bolj vzdržljive, bolj prijazne okolju, lahko so v rabi skozi celotno obdobje rasti itd. 

organicKidZ-Thermo-presentation

[box_title class=”oK-H” border=”middle” ]Vroče ali mrzlo do 6 ur…[/box_title]

organicKidZ so bili prvi, ki so začeli proizvajati termalne stekleničke iz nerjavečega jekla. Te flaške so narejene iz visoko-kvalitetnega dvoslojnega jekla, ki omogoča, da vsebina jekleničke ostaja VROČA ali MRZLA do šest ur in več.

Nič več ne bo skrbi s tem kako pogreti ali ohladiti vaše mleko ali mlako v prahu in skrbi s tem kako kako priti do čiste in zdrave vode, ko niste doma.

[box_title class=”oK-H” border=”middle” ]Večnamenski pokrovček[/box_title]

organicKidZ-pokrovcekVsaka organicKidZ jeklena steklenička ima zraven priložen tudi praktičen jeklen 60 mililiterski pokrovček,ki zavaruje cucelj in obroček pred poškodbami in odrgninami. Vendar to ni navaden pokrovček! Lahko se ga uporablja tudi za merjenje mleka ali mlečne formule z uporabe merske letvice odtisnjene na notranji strani. To še ni vse… pokrovček se lahko uporablja tudi kot priročen lonček za prigrizke, ki je ravno prave velikosti za male prstke!

 

[box_title class=”oK-H” border=”middle” ]Naravnost popoln cucelj[/box_title]

Vsi organicKidZ cuclji so narejeni tako, da simulirajo peristaltiko kar pomeni da se krčijo in raztezajo. To pa pomaga pri preprečevanju krčkov, polivanja ter infekcij ušes. Oblika, ki simulira peristaltiko omogoča ustom ter jeziku vašega otroka, da se premika v naravnem, valovitem gibanju točno tako kot bi se pri dojenju.

organicKidZ-cuceljTekstura cuclja je rahlo hrapava kar omogoča boljši oprijem kot sicer, oblikovan pa je tako, da se popolnoma prilega ustkom vašega malčka. To pa zagotavlja optimalne pogoje hranjena. Poleg tega ima cucelj vgrajen prezračevalni sistem, ki preusmerja zrak ven iz flaške kar omogoča vašemu otroku udobno hranjenje.

 

[box_title class=”oK-H” border=”middle” ]Nihče ne mara puščanja[/box_title]

OrganicKidz stekleničke iz nerjavečega jekla so bile izdelane s strani mamice. Vsaka organicKidZ jeklenička ima obroček obdan s silikonom, ki omogoča popolno prileganje kar preprečuje polivanje in puščanje med tresenjem ali pakiranjem.

zabavna-oblike-in-poslikave

 

 

OrganicKidZ jeklena steklenička – Neuničljiva!

[youtube video_id=”X8TQ9FiWGuQ” width=”513″ height=”360″ ]

Dodatne informacije

Teža 0.305 kg