OrganicKidZ termo bidon 270ml – Spotty

29.99 
Jeklen termo bidon ima mnogo prednosti pred plastičnimi in steklenini bidoni: bolj zdrav (brez uhajanja toksinov v vsebino), bolj vzdržljiv, bolj prijazen okolju, dolga življenjska doba, itd
  • Popolnoma brez toksinov: BPA, BPS, PVC, Ftalatov, Nitrosamina
  • Dolga življenjska doba
  • Možnost pritrditve cuclja
  • Okolju prijazen izdelek
  • Embalaža iz kartona
  • Primeren tudi za kavico za s sabo
Počisti izbiro

Opis

Organic kidz termo bidon - vsebina ostane topla ali hladna 6ur

Predstavljamo vam kvaliteten termo bidon za otroke. Izredno priročen za na potovanja, v šolsko torbo, za torbice mamic, in še za mnogo kam …

Jeklena termo steklenička ali termo bidon imata mnogo prednosti pred plastičnimi in steklenini flaškami: bolj prijazne (brez uhajanja toksinov), bolj vzdržljive, bolj prijazne okolju, lahko so v rabi skozi celotno obdobje rasti in še dlje.

organicKidZ-Thermo-presentation

Vroče ali mrzlo do 6 ur…

OrganicKiZ so bili prvi, ki so začeli proizvajati termalne jekleničke za otroke. Te termo bidoni so narejene iz visoko-kvalitetnega dvoslojnega jekla, ki omogoča, da vsebina bidona ostaja VROČA ali MRZLA do šest ur in več.

Možnost pritrditve cuclja

Vsi organicKidZ cuclji so narejeni tako, da simulirajo peristaltiko kar pomeni da se krčijo in raztezajo. To pa pomaga pri preprečevanju krčkov, polivanja ter infekcij ušes. Oblika, ki simulira peristaltiko omogoča ustom ter jeziku vašega otroka, da se premika v naravnem, valovitem gibanju točno tako kot bi se pri dojenju.

Tekstura cuclja je rahlo hrapava kar omogoča boljši oprijem kot sicer, oblikovan pa je tako, da se popolnoma prilega ustkom vašega malčka. To pa zagotavlja optimalne pogoje hranjena. Poleg tega ima cucelj vgrajen prezračevalni sistem, ki preusmerja zrak ven iz flaške kar omogoča vašemu otroku udobno hranjenje.

Nihče ne mara puščanja

OrganicKidz termo jeklene stekleničke in bidoni so izdelani s strani mamice. Vsaka organicKidZ jeklenička ima obroček obdan s silikonom, ki omogoča popolno prileganje kar preprečuje polivanje in puščanje med tresenjem ali pakiranjem.

 

OrganicKidZ – Neuničljiv!

 

Dodatne informacije

Teža 0.305 kg
Barva pokrovčkov

Bela, Roza, Zelena