OrganicKidZ steklenička ozek vrat 120ml – Roza

21.59  12.99 
-40%
Otroške stekleničke iz jekla imajo mnogo prednosti pred plastičnimi in steklenini flaškami: bolj prijazne do otrok (brez uhajanja toksinov v vsebino), bolj vzdržljive, bolj prijazne okolju, itd
  • Popolnoma brez toksinov: BPA, BPS, PVC, Ftalatov, Nitrosamina
  • Pokrovček služi kot merica ali lonček za prigrizke
  • Cucelj simulira peristaltiko kar preprečuje krčke, polivanje in infekcije ušes. Priložen cucelj s hitrim pretokom, primerno za starost 6 mesecev in več.
  • "Life bottle" sistem omogoča dolgo življenjsko dobo saj s pravimi pripomočki jekleničko hitro pretvorite v lonček za pitje.
  • Okolju in otroku prijazen izdelek
  • Embalaža iz kartona

Samo še 4 na zalogi

Opis

an-everyday-bottle-for-every-baby

Otroške stekleničke iz jekla imajo mnogo prednosti pred plastičnimi in steklenini flaškami:bolj prijazne do otrok (brez uhajanja toksinov v vsebino), bolj vzdržljive, bolj prijazne okolju, itd. Posebna praktičnost jeklene flaške pred stekleno in plastično flaško je tudi ta, da sama po sebi zelo slabo izolira kar omogoča natančno odčitavanje temperature zgolj z dotikom jekleničke.

Večnamenski pokrovček

organicKidZ-pokrovcekVsaka organicKidZ jeklenička ima zraven priložen tudi praktičen jeklen 60 mililiterski pokrovček,ki zavaruje cucelj in obroček pred poškodbami in odrgninami. Vendar to ni navaden pokrovček! Lahko se ga uporablja tudi za merjenje mleka ali mlečne formule z uporabe merske letvice odtisnjene na notranji strani. To še ni vse… pokrovček se lahko uporablja tudi kot priročen lonček za prigrizke, ki je ravno prave velikosti za male prstke!

Naravnost popoln cucelj

Vsi organicKidZ cuclji so narejeni tako, da simulirajo peristaltiko kar pomeni da se krčijo in raztezajo. To pa pomaga pri preprečevanju krčkov, polivanja ter infekcij ušes. Oblika, ki simulira peristaltiko omogoča ustom ter jeziku vašega otroka, da se premika v naravnem, valovitem gibanju točno tako kot bi se pri dojenju.

organicKidZ-cuceljTekstura cuclja je rahlo hrapava kar omogoča boljši oprijem kot sicer, oblikovan pa je tako, da se popolnoma prilega ustkom vašega malčka. To pa zagotavlja optimalne pogoje hranjena. Poleg tega ima cucelj vgrajen prezračevalni sistem, ki preusmerja zrak ven iz flaške kar omogoča vašemu otroku udobno hranjenje.

 

Nihče ne mara puščanja

OrganicKidz jekleničke so bile izdelane s strani mamice. Vsaka organicKidZ jeklenička ima obroček obdan s silikonom, ki omogoča popolno prileganje kar preprečuje polivanje in puščanje med tresenjem ali pakiranjem.

 

 

OrganicKidZ – Neuničljiv!

[youtube video_id=”X8TQ9FiWGuQ” width=”513″ height=”360″ ]

Dodatne informacije

Teža 0.190 kg