OrganicKidZ Set za princeske

84.47  78.99 
-6%
Predstavljamo vam set proizvajalca OrganicKidZ narejen posebej za prave male princeske. Set vsebuje:
  • Termo jeklenička ozek vrat (270ml) - Posh
  • Lonček z ustnikom - Hooty
  • Termo posodica (350ml) – Luksuzna

Ni na zalogi

Opis

Predstavljamo vam set proizvajalca OrganicKidZ narejen posebej za prave male princeske.

Set vsebuje:

1x OrganicKidZ termo jeklenicka ozek vrat 270ml – Posh

Jeklene stekleničke imajo mnogo prednosti pred plastičnimi in steklenini flaškami: bolj zdrave (brez uhajanja toksinov), bolj vzdržljive, bolj prijazne okolju, lahko so v rabi skozi celotno obdobje rasti itd. 

organicKidZ-Thermo-presentation

Vroče ali mrzlo do 6 ur…

OrganicKidZ so bili prvi, ki so začeli proizvajati termalne stekleničke iz nerjavečega jekla. Te flaške so narejene iz visoko-kvalitetnega dvoslojnega jekla, ki omogoča, da vsebina jeklene stekleničke ostaja VROČA ali MRZLA do šest ur in več.

Nič več ne bo skrbi s tem kako pogreti ali ohladiti vaše mleko ali mlako v prahu in skrbi s tem kako kako priti do čiste in zdrave vode, ko niste doma.

Večnamenski pokrovček

organicKidZ-pokrovcekVsaka organicKidZ jeklena steklenička ima zraven priložen tudi praktičen jeklen 60 mililiterski pokrovček,ki zavaruje cucelj in obroček pred poškodbami in odrgninami. Vendar to ni navaden pokrovček! Lahko se ga uporablja tudi za merjenje mleka ali mlečne formule z uporabe merske letvice odtisnjene na notranji strani. To še ni vse… pokrovček se lahko uporablja tudi kot priročen lonček za prigrizke, ki je ravno prave velikosti za male prstke!

Naravnost popoln cucelj

Vsi organicKidZ cuclji so narejeni tako, da simulirajo peristaltiko kar pomeni da se krčijo in raztezajo. To pa pomaga pri preprečevanju krčkov, polivanja ter infekcij ušes. Oblika, ki simulira peristaltiko omogoča ustom ter jeziku vašega otroka, da se premika v naravnem, valovitem gibanju točno tako kot bi se pri dojenju.

organicKidZ-cuceljTekstura cuclja je rahlo hrapava kar omogoča boljši oprijem kot sicer, oblikovan pa je tako, da se popolnoma prilega ustkom vašega malčka. To pa zagotavlja optimalne pogoje hranjena. Poleg tega ima cucelj vgrajen prezračevalni sistem, ki preusmerja zrak ven iz flaške kar omogoča vašemu otroku udobno hranjenje.

Nihče ne mara puščanja

OrganicKidz stekleničke iz nerjavečega jekla so bile izdelane s strani mamice. Vsaka organicKidZ jeklenička ima obroček obdan s silikonom, ki omogoča popolno prileganje kar preprečuje polivanje in puščanje med tresenjem ali pakiranjem.

 

1x OrganicKidZ loncek z ustnikom – Hooty

Lonček za pitje, ki se prelevi v posodico za vodo

organicKidZlonček za pitje in posodica za vodo v enemPopoln za super težek in neroden svet otrok. Še boljši pa za starše, ki so zaskrbljeni zaradi plastike, uhajanja toksinov ali bakterij v otroško hrano in pijačo.

Skupaj z jeklenim lončkom dobite še:

  • ustnik, ki zajamčeno ne pušča
  • ročaji in obroček, ki so brez BPA, BPS, PVC ftalatov in nitrosamina
  • jeklen pokrovček, ki je lahko tudi posodica za prigrizke za male prstke
  • neprodušen pokrovček, ki spremeni lonček v posodico za vodo ali pijačo po želji.

1x OrganicKidZ termo posodica (350ml) – Luksuzna

Z organicKidZ termalnimi posodicami za hrano so prigrizki ali malice na poti preproste. So enostavne za odpiranje tudi za otroke. Silikonska notranjost pa omogoča neprodušnost kar ohranja prigrizke sveže. Takšne okolju prijazne posodice za večkratno uporabo olajšajo in omogočajo zdravo prehranjevanje (z doma pripravljeno hrano) in prihranek denarja (s tem, da ne jeste v restavracijah).

Posodica ohranja vsebino hladno ali toplo tudi do 6 ur in več. Posodica je idealna za otroško malico ali celo za očka in mamico.

Obvezna oprema za zaposlene starse!

organicKidZTermo Posodica Posh

OrganicKidZ – Neuničljiv!

[youtube video_id=”X8TQ9FiWGuQ” width=”513″ height=”360″ ]

Dodatne informacije

Teža 0.930 kg
Velikost stekleničke

270 ml

2. tedenska AKCIJA v Decembru! Vsi Klean Kanteen izdelki po SUPER ceni. Opusti