Knjigica z recepti BoobeeFoodee 2

16.90 
Fizični opis knjigice z recepti:
  • Število strani: 172
  • Število receptov: nekaj čez 100
  • Velikost: 148×210 mm

Samo še 1 na zalogi

Opis

Idealna knjigica receptov za pripravo zdravih in okusnih obrokov za otroke!

Druga BoobeeFoodee knjigica receptov prehranske strokovnjakinje Klavdije Kosič je izšla v letu 2015.

Pri BoobeeFoodee so z velikim veseljem na željo in pobudo vseh mladih staršev ponovno zbrali najljubše recepte in jih izdali v mali knjigici receptov, ki je narejena na isti način kot prva – ležeča A5 postavitev, vezana v namizni koledar prav zaradi priročnosti in pohval, ki jih je prva požela na ta račun.

 

Knjigica z zdravimi recepti za otroke - Knjigica receptov BoobeeFoodee 2Notranjost so popolnoma spremenili, predrugačili vsebino in recepte razvrstili po vrsti jedi, vseeno pa so poleg vsakega recepta pustili jasno označbo o starosti, ki je primerna za določeno jed ter označili glavne potencialne alergene – jajca, gluten in mlečne izdelke. Prav tako so recepti primerni za dojenčke že od 7. meseca dalje in za vse malčke ter njihove starše; poudarek je pa na starosti od 12. mesecev dalje, ker so jih kuhali in pisali skupaj z odraščanjem našega malega nadobudneža.

 

Knjigica z zdravimi recepti za otroke - Knjigica receptov BoobeeFoodee 2Prav vsak recept je opremljen z estetskim avtorskim slikovnim gradivom; recepti so se “kuhali” skoraj dve leti in so večkrat preizkušeni pri mladih mamicah in njihovih navihancih. ?

 

Želiš pokukati v knjigico?: Prelistaj me 2

 

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg