Jack n’ Jill Naprstnik za nego dlesni

7.99 
Jack N’ Jill Naprstnik za nego dlesni Mehka (v rabi od 6-18 mesecev) Brez BPA in PVC Jack N’ Jill silikonska naprstna zoba ščetka je varen, higienski način umivanja prvih zobkov vašega dojenčka. Narejeno iz 100% silikona (medicinske kvalitete), oblikovan z mislijo na udoben ter učinkovit začetek proti proti dobri ustni higieni. Preprosto za uporabo, […]

Opis

Jack N’ Jill Naprstnik za nego dlesni

  • Mehka (v rabi od 6-18 mesecev)
  • Brez BPA in PVC

Jack N’ Jill silikonska naprstna zoba ščetka je varen, higienski način umivanja prvih zobkov vašega dojenčka.

Narejeno iz 100% silikona (medicinske kvalitete), oblikovan z mislijo na udoben ter učinkovit začetek proti proti dobri ustni higieni.

Preprosto za uporabo, nežen do dlesni, brez toksinov in brez BPA. Primeren za rabo z Jack N’ Jill Naravnimi zobnimi pastami.

Priporočena uporaba

Priročno za potovanja.

Navodila: Umijte si roke in naprstnik za nego dlesni pred vsako uporabo. Nanesite majhno količino Jack N’ Jill naravne zobne paste na naprstnik. Nežno drgnite zobke s krožnimi gibi. Primerno za prve zobke.

Dvostranska: Uporabite stran s “ščetinami” za nežno čiščenje dojenčkovih zobkov. Uporabite stran z bunkicami za masažo dlesni. Idealno za razdražene dlesni od rastočih zobkov.

Nasvet: Vedno se prepričajte, da je Jack N’ Jill silikonski naprstnik za nego dlesni čist. Umijte z nežno toplo milnico. Pogosto sterilizirajte.

Opozorila

Izdelek, na otrokovih zobkih, uporablja samo odrasla oseba!

Ni primerno za žvečenje.

Izdelek ni duda ali grizalo.

V primeru, poškodbe ali raztrganine izdelek nemudoma zavrzite.

Dodatne informacije

Teža 251 kg