Dostava

Dostava naslednji delovni dan

Izdelki, ki bodo naročeni in plačani do 14:00 bodo še isti dan oddani na pošto. Dostava je mogoča samo na naslove v Sloveniji.

Plačilo po prevzemu

Omogoča nakup tudi brez kartice

 

Potem, ko bomo prejeli vaše plačilo in bomo odposlali naročeno blago boste prejeli obvestilo na vašo elektronsko pošto.

Vsi artikli iz naše spletne prodajalne so na zalogi v našem skladišču, dostava pa je običajno že naslednji dan oziroma največ pet delovnih dni po naročilu oz. uspešno prejetem plačilu (sobote, nedelje in prazniki so izvzeti). V kolikor pa blago ni na zalogi, je uporabnik o tem obveščen pred zaključkom nakupa. Obvestili pa ga bomo tudi o predvidenem roku dobave.

Za dostavo skrbi Pošta Slovenije lahko pa uporabimo tudi drugo dostavno službo v kolikor bi s tem lahko bolj učinkovito izpeljali vaše naročilo.

Ob naročilu izdelkov v skupni vrednosti do 59 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 2,99 EUR. Ob naročilu izdelkov ob skupni vrednosti nad 59 EUR so stroški pakiranja in dostave brezplačni. Izdelkom s skupno težo do 250 gramov zaračunamo poštnino le 1.99 EUR. Pri plačilu po povzetju zaračunamo dodaten znesek v višini 1 EUR prav tako pa bo uporabniku Pošta Slovenija ali drug dobavitelj pri plačilu po povzetju zaračunal še provizijo po veljavnem ceniku dobavitelja.

Izdelke lahko prevzamete tudi osebno v našem prevzemnem mestu v Domžalah (Kasalova ulica 3, 1230 Domžale).

Zaradi morebitnih zlorab si ponudnik pridržuje pravico, da naročilo še pred pošiljanjem preveri po telefonu. Arhiv s podatki o naročilih je v obdobju, določenem z veljavnimi predpisi, na voljo na sedežu podjetja. Pregled naročila posameznega uporabnika ponudnik omogoči temu uporabniku na zahtevo.